Translate

woensdag 11 augustus 2021

Stoere auto!

Het is weer woensdag en tijd voor een kaart van Astrid op het blog van 't Boekensteuntje Creatief.

Dit keer is het een stoere jongenskaart geworden. Daar zijn de Cars-stempels van Carla Creaties (CraftEmotions) ook heel geschikt voor. 


Op deze kaart is geen designpapier gebruikt. De achtergrond is op kleur gemaakt met pigmentpoeder, dit is heel fijn poeder met kleurpigmenten, waar je een klein beetje water op spuit en er dan een heel leuk effect ontstaat. Voor de perfectionisten onder ons is het effect soms wat ongrijpbaar, maar als je dit los kunt laten, is het zo leuk om mee te werken. Als je met water werkt, kun je het beste op aquarelpapier werken.

De stempel van Carla Creaties is ingekleurd met Faber Castell Polychromos kleurpotloden.

Deze bandensporen zitten ook in de stempelset, maar er is ook nog een mask met bandensporen, deze is iets grover.

De teksten zijn van CarlijnDesign en zijn gekleurd met Distress Oxides en gemat op zwart cardstock. Het witte papier heeft Astrid aan de bovenkant met geel gekleurd en daaronder met rood en daarna gestansd.


We hopen jullie weer gauw te mogen begroeten op het blog. Hou ook de Facebookpagina's in de gaten, ook daar plaatst het designteam hun creaties op.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kaarten met de Die Cut paper set van Studiolight ( vervolg bericht van de ECD bloemenkaart)

Hallo allemaal, Het heeft even geduurd maar hier is mijn vervolg bericht over hoe ik de basiskaart met de ECD bloemen heb gemaakt. Van Studi...