Translate

dinsdag 3 augustus 2021

Marlene's verhuiskaarten


Welkom (terug) op het blog van 't Boekensteuntje Creatief. Het design team maakt regelmatig creaties om jullie te inspireren en te laten leren van de verschillende producten. Kijk ook eens wat je hebt liggen en of je er iets anders kunt doen dan je gewend bent, daag jezelf uit! 

Astrid heeft een paar kleurrijke verhuiskaarten gemaakt:



De achtergronden zijn gemaakt met de masks uit de Bugs & Flowers serie van Carla Creaties (Craft Emotions). Daarover heeft ze met inkt (blauwe wolken met Stormy Sky, Distress inkt) en de andere kaart met de Fossilized Amber en Spiced Marmelade, Distress Oxide) met blending tools inkt over de mask aangebracht. De zandbodem op de eerste kaart is gemaakt met Versa Magic, een chalk inkt. Deze heeft de naam Wheat.

De huisjes zijn van een oudere stempelserie van Art by Marlene en heeft nummer STAMPBM26. Op de achtergronden met de masks heeft ze eerst de huisjes gestempeld en daarna nogmaals de huisjes gestempeld op acquarelpapier. Op de bovenste kaart zijn de huisjes ingekleurd met inkt en op de onderste met de Bold & Bright acquarelverf van Marlene. 

De gebruikte materialen vind je op de site van 't Boekensteuntje Creatief:

Als je de stijl van Marlene leuk vindt, kijk dan ook eens hier op de site!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kaarten met de Die Cut paper set van Studiolight ( vervolg bericht van de ECD bloemenkaart)

Hallo allemaal, Het heeft even geduurd maar hier is mijn vervolg bericht over hoe ik de basiskaart met de ECD bloemen heb gemaakt. Van Studi...