Translate

woensdag 12 mei 2021

Het maakt niet uit met wie, als je er maar een feestje van maakt

  Welkom (terug) op het blog van 't Boekensteuntje Creatief.

Jullie zien de prachtige creaties van ons dt-team wekelijks voorbij komen in onze Facebookgroepen maar zo nu en dan breiden wij deze berichten uit met een blog.
Een blog met net iets meer informatie over bijvoorbeeld een leuke techniek of dat ene nieuwe product. Daarnaast zijn natuurlijk de close-up foto's ook altijd erg handig om de dingen net iets beter te kunnen bekijken.

Astrid heeft vandaag ter inspiratie voor jullie een kaart, waarbij ze verschillende kleurmiddelen gecombineerd heeft.


Voor deze kaart heeft ze stempels van Carla Creaties gebruikt, uit de Party 1 en Party 2 serie. 130501/1690-CraftEmotions clearstamps A6 - Party 2 Carla Creaties | Craft Emotions | boekensteuntjewebshop

De schildpad is gekleurd met de Bold & Bright Watercolorpaint by Marlene van Studio Light, net als de ballon. T klinkt als een open deur, maar bij deze aquarelverf is de hoeveelheid water echt bepalend hoe dekkend deze wordt. 

De vleugels van de bij heeft een klein glimmertje, die komen van de Derwent Metallic Paint Pan Set. Bij dit setje zit zelfs een waterbrush.

Het leuke is, dat alles wat watergedragen is, met elkaar te combineren is! Dus ook de Distress Inkt, de Studio Light Markers, de Zig-markers. Kijk eens op de site van t Boekensteuntje:

Bij het Boekensteuntje vind je verschillende soorten aquarelpapier, van Florence aquarelpapier | boekensteuntjewebshop en Water Art aquarelblok | boekensteuntjewebshop

Maar dan ben je er uiteraard nog niet, want je hebt ook nog een penseel nodig, Astrid werkt graag met een waterbrush en een potje met schoon water. Deze vind je hier:

Deze inkt kun je gebruiken bij het kleuren met waterverf:
Deze is namelijk watervast.

Als jullie graag technieken willen leren van het design team, laat het dan weten, dan gaan we ermee aan de slag. We hopen jullie met onze creaties te inspireren! 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kaarten met de Die Cut paper set van Studiolight ( vervolg bericht van de ECD bloemenkaart)

Hallo allemaal, Het heeft even geduurd maar hier is mijn vervolg bericht over hoe ik de basiskaart met de ECD bloemen heb gemaakt. Van Studi...